Resultaten voor het moment

 
 
het moment
Het Moment, Lier Restaurantbeoordelingen TripAdvisor.
Na vele jaren Het Moment bezocht te hebben haken we nu toch definitief af.slechte bediening ofwel duurt het een eeuwigheid ofwel zijn de kelners het weer vergeten ofwel zegt men ons waar we MOETEN gaan zitten. buiten dat.een menukaart die al in jaren niet veranderd.
Het Moment De Hipste adresjes van Gent.
Buiten is er ook een aangenaam afgesloten terras voorzien in het groen. Een plekje om tot rust te komen. Meer info kan je vinden op de Facebookpagina of de website. Please follow and like us.: aperitief barista burgstraat cocktail het moment koffie koffiebar valentine wanders.
Het Moment.
Gastvrouw Chana Neve werkte hiervoor bij hotel Serwir, waar ze elkaar leerden kennen. Daarna ging ze ervaring opdoen bij restaurant Het gebaar van Roger Van Damme. Dit stoomde hen klaar om samen hun droom werkelijkheid te maken, die ze Het Moment noemden.
Het Moment Abdij van Averbode.
Proef, beleef en geniet van de vier unieke Averbode-producten in Het Moment, het belevingscentrum binnen de muren van de Abdij van Averbode. Beleef Het Moment. Welkom bij Het Moment! Proef, beleef en geniet van de vier unieke Averbode-producten in Het Moment, het belevingscentrum binnen de muren van de Abdij van Averbode.
Voorstelling Het Moment Brasserie in de schaduw van de brouwerij van Alken.
Na een paar jaren van leegstand, werd het gebouw gerenoveerd in 2008 door Michel Boussu en omgedoopt tot Het" Moment, een brasserie waar de geschiedenis van de brouwerij en het gebouw aan de hand van vele foto's' mooi in het interieur zijn verwerkt.
Het Moment koffie, aperitief literatuur.
Het" Moment, voor alle tijden." Cursus proeverij door. Bij Het Moment willen wij u koffie, thee en alles wat lekker is, beter leren begrijpen, er is nog zoveel te ontdekken qua smaak en kunde! De cursussen en proeverijen zullen plaatsvinden op dinsdag, in een select gezelschap.
Het Moment Startpagina Facebook.
Drank en eten echt wel à volonté. 28 oktober 2015. Op 18 mei 17 vierde ik mijn verjaardag in Het Moment. Van begin tot het einde werden mijn wensen en verwachtin gen door het team van Chez Vous Catering ingevuld!
Restaurant Grill Het Moment Ieper.
Het Moment staat voor een eerlijke keuken met karakter en een ziel. We werken uitsluitend met verse, lokale producten. We trekken ook bewust de kaart van kwaliteitsvlees met onze black angus van een lokale hoeveslagerij, en dan hadden we het nog niet over onze bekende côte à l'os' met een heerlijke kruising geserveerd op een cederhouten plank.

Contacteer ons